Statii beton

5% DISCOUNT

Cautare statieLiqui Hard - distribuit acum in Romania !`
Prezentare produs LIQUI-HARD – Wr. Meadows SealTight USA


Ce este LIQUI-HARD ?
LIQUI-HARD este un produs lichid creat special pentru durificarea suprafetei betonului, care prin reactiile chimice pe care le provoaca in stratul superficial, imbunatateste ᅠsubstantial rezistenta pardoselei la uzura, cat si solutii chimice.
Beneficiile oferite sunt:
- penetreaza adanc porii betonului, pentru a creste densitatea acesteia si pentru a conferii o duritate marita, respectiv pentru a stopa absorbtia de lichide;
- elimina emisia de praf, imbunatateste substantial rezistenta la produsele chimice si rezistenta la abraziune;
- confera un luciu permanent cu posibilitatea de polishare ulterioara;
- confera rezistenta la zgarieturi;
- imbunatateste reflexia luminii;
- pardoseala devine mai usor de curatat.
In ce situatii se recomanda utilizarea LIQUI-HARD ?
-ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ Pardoseli proaspat turnate:
(pardoseli industriale, betoane monolit, platforme interioare si exterioare)
In USA – LIQUI-HARD impreuna cu produsele similare (Ashford Formula), au o cota de piata de 80% in realizarea finisajelor pardoselilor industriale.
Acest produs, poate fi utilizat ulterior aplicarii produselor pe baza de Quart, cat si independent, avand rezultate foarte bune pentru durificarea suprafetelor !
-ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ Pardoseli vechi, cu urme de uzuraᅠ
LIQUI-HARD este solutia optima pentru stoparea uzurii pardoselilor industriale si a emisiilor de praf !!!
Datorita reactiilor chimice realizate in stratul superficial al betonului, LIQUI-HARD elimina emisia de praf, imbunatateste substantial rezistenta la produsele chimice si rezistenta la abraziune, prelungind viata pardoselilor uzate.
ATENTIE!!!ᅠᅠᅠᅠ ᅠLIQUI-HARD nu schimba aspectul betonului, cel mult in confera un luciu mai pronuntat, dar aspectul general al betonului inainte de tratare, ramane neschimbat !
ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ
Unde a fost utilizat LIQUI-HARD ?
Romania :
DECATHLON Brasov ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (4.000 mp)ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ - Reconditionare pardoseli existente / stopare uzura pardoseala
GEBRUDER WEISS Sibiu ᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (6.000 mp)ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ - Reconditionare platform exterioare / stopare emisii praf si uzura
KRONOSPAN Sebes ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (15.000 mp)ᅠᅠᅠᅠᅠ - Finisaj platforme betonate exterioare / durificarea suprafetelor
LUFKIN Ploiestiᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ( 20.000 mp)ᅠᅠᅠᅠ - Finisaj pardoseala beton – proaspat turnata
EUROPA:
PROLOGIS ᅠ- Ungariaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (19.000 mp)ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ
MERCEDES – Ungariaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (30.000 mp)ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ
STEMMESEDER KOPPEL Salzburg - ᅠAustriaᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (9.000 mp)ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ
OBI-Markt Mattersburg -ᅠAustriaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (3.600mp)ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ
Tortec in Wolfsegg im Hausruck -ᅠAustriaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (6.000 mp)
Kuhn Monswillerᅠᅠ - Frantaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (18.000 mp)
Derichebourg Nürnbergᅠ- Germaniaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (21.000 mp)
Tortec in Wolfsegg im Hausruck - Austriaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (4.000 mp)
Tubauto Sens (Hörmann) – Frantaᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ (6.500 mp)


Recomandari de aplicare a produsului

LIQUI-HARD

 

 

Produsul LIQUI-HARD se poate aplica atat pe pardoselile proaspat turnate, cat si pe pardoselile vechi, pentru stoparea uzurii acestora.

 

PREGATIREA SUPRAFETEI :

 

Atat in cazul betonul proaspăt turnat, cat si a betonului vechi, nu se necesită pregatire speciala, decat o curatire prealabila, pentru indepartarea petelor, a prafului si a murdariei rezultate dupa taierea rosturilor.

Aplicarea antievaporantelor pe suprafetele proaspat turnate, este interzisa.

Produsul se aplica dupa o perioada de minim 21-28 zile de la turnare, pe o suprafata uscata (spalarea prealabila a suprafetei trebuie facuta cu minim 24 de ore inainte de inceperea aplicarii.

 

RECOMANDARI APLICARE :

 

PASUL 1:

Aplicăm 0,135 litri/m2 de LIQUI-HARD pe suprafaţă după care, cu ajutorul unor maturi moi, de preferabil cu ajutorul unor perii rotative, se intinde uniform lichidul pe suprafaţă.

Această operaţie ajută la absorbirea lichidului.

Avem material suficient pe suprafaţă dacă ea străluceşte uniform şi putem să-l mişcăm, periem, uşor cu o mătură moale.

Produsul trebuie miscat (periat) pe suprafaţă aproximativ 30 de minute, pănă cănd incepe să devină alunecos, puţin gelatinos. In acest stadiu urmele de mătură nu dispar imediat, se mai pot vedea pe suprafaţă o vreme.

Pe o vreme răcoroasă, fără vănt, procesul poate să ţină şi o oră, pe o vreme caldă, cu vănt poate ţine 15 minute. Suprafaţa nu trebuie să se usuce, unde observăm că este mai uscat, mai aplicăm puţin din produs. Trebuie avut grijă la margini.

 

PASUL 2 :

După ce suprafaţa incepe să devina alunecoasă/gelatinoasa, trebuie să stropim suprafata uniform cu puţină apă. Cantitatea de apa trebuie stabilita in asa fel, incat prin acest lucru sa obtinem "subtierea" materialului, pana la atingerea stadiului initial. Această operaţie e importantă pentru că prin stropirea cu apă, produsul nu se usucă complet, şi menţinem reacţia chimică.

Absorbirea produsului in porii betonului se face cu ajutorul perierii. Produsul va fii miscat (periat) pe suprafata in continuare, pana cand devine a doua oara alunecos / gelatinos.

Aceasta fază presupune inca 15-30 de minute.

ATENTIE: Nu lasati produsul nemiscat pe suprafata, riscam uscarea materialului cat si neabsorbtia unei cantitati suficiente in pori si automat ineficienta aplicarii!

 

PASUL 3 :

Stropim suprafaţa cu apă din abundenta si indepartam surplusul de material care nu a fost absorbit de suprafaţă. Trebuie acordata o atentie deosebita la aceasta parte a aplicatiei, pentru o indepartare eficienta a surplusului de material neabsorbit, recomandam perierea continua si clatierea de mai multe ori a suprafetei cu apa curate.

In cazul in care surplusul nu este indepartat complet - pot aparea pete albe, pete care se pot indeparta doar prin metode mecanice.

 

PASUL 4 :

Curăţăm suprafaţa cu un aspirator.

Dacă răman pete strălucitoare, inseamnă că a rămas material incă necurăţat pe suprafaţă.Stropim suprafaţa respectivă cu apă şi curăţăm din nou.

Dupa aplicare este necesara o perioada de 4-12 ore de restrictionare a traficului pe pardoseala !

 

PASUL 5 (OPTIONAL) :

Avand in vedere ca dupa aplicare, estetica pardoselei nu este schimbata in nici un fel, luciul specific al pardoselilor tratate cu acest material fiind obtinut in timp, prin utilizarea zilnica, putem grabii aparitia acestui luciu, prin polisarea suprafetei cu ajutorul masinilor de polisat cu mare turatie, folosind pad-uri de polisare de culori deschise. Cu cat viteza de rotatie a masinilor folosite este mai mare, cu atat acest efect se poate obtine mai usor.

Pentru obtinerea unor rezultate optime, aceasta operatiune de polisare se recomanda a se face la minim 30 zile dupa aplicarea produsului pe suprafata.


INTRETINERE :

Spre deosebire de alte produse, in cazul lui LIQUI-HARD estetica pardoselii se imbunătaţeşte cu trecerea timpului, păstrandu-şi durabilitatea, asta insemnănd că operaţia nu trebuie repatată frecvent.

Materialele contaminoase nu aderă in porii suprafeţei, curăţarea fiind mult mai uşoară in acest fel. Curăţarea zilnică se face cu detergent neutru şi apă.

Cat costa ?
Pretul produsului variaza, in functie de cantitatea solicitata, intre 7,50 si 9,00 Euro / litru, avand un consum mediu de 0,1 – 0,2 ltr. / mpᅠ(in cazuri speciale, mai ales la platformele exterioare foarte poroase, acest consum poate urca pana la aproximativ 0,8 ltr/mp).
De unde il puteti achizitiona ?
Pentru mai multe detalii sau oferte de pret, puteti contacta SC Focus Online SRL – distribuitor unic in Romania al produsului LIQUI-HARD, la urmatoarele adrese sau numere de telefon :
Telefon Fix / Fax : 0368.807.003
Telefon Mobil :ᅠᅠ 0742.247.532
Email : flooradviser.romania@gmail.com