Statii beton

5% DISCOUNT

Ai turnare? Vezi cum e vremea in Buzau!SC NOUA TEI COM

  • Judet: Ramnicu Sarat
  • Localitate: Ramnicu Sarat
  • Adresa: Localitatea Ramnicu Sarat Str. Principe Ferdinand NR 47

 • Descriere:

  Noua Tei este o societate cu traditie pe piata materialelor de constructie din judetul Buzau.

  Adaptandu-ne permanent conditiilor din piata am reusit sa ne dezvoltam constant asigurand clientilor suport total prin intermediul a cinci depozite materiale constructii si a unei statii de betoane.

  Statia de betoane cu productivitate ridicata a fost data in folosinta in 2009 respectand cele mai severe norme de calitate !

  Transportul betoanelor este asigurat catre clienti cu flota proprie de autobetoniere CIFA a cate 9 MC fiecare + o autopompa care asigura pomparea betoanelor prin intermediul unui brat de 28 ML !

  Va asteptam sa apelati cun incredere la serviciile oferite !

  pret beton, statii betoane, betoane, beton...SC NOUA TEI SRL

  • Judet: Ramnicu Sarat
  • Localitate: Ramnicu Sarat
  • Adresa: Asiguram transport in tot judetul Buzau !

 • Descriere:

  Experienta cumulata in cei 12 ani de catre compania NOUA TEI a condus la dezvoltarea unor solutii complete pentru realizarea unei companii solide pe plan national, astfel incat se poate evidentia cu tarie existenta brandului Noua Tei. In prezent compania are peste 75 de angajati si dispune de 4 depozite de materiale de constructii care cuprind si magazine de prezentare si o statie de betonare. Societatea Noua Tei SRL comercializeaza o gama larga si variata de produse din domeniul materialelor de constructii: - materiale pentru amenajari interioare si - exterioare, scule si unelte pentru constructii. Materiale de constructii comercializate: ciment, BCA, pavele, boltari, caramida, vopsele, sisteme de acoperisuri, sisteme complete pentru amenajari, invelitori, cosuri de fum, sisteme de izolatii, toata gama de instalatii sanitare, instalatii termice, beton, produse de balastiera, produse metalurgice ( tevi, tabla, fier beton, tevi metalice), etc