Statii beton

5% DISCOUNT

Cautare statieDespre noiSuntem o echipa de oameni dinamici pregatiti sa realizam puntea de legatura intre client si furnizor pentru a usura relatiile comerciale pe care le desfasurati si a scurta timpul alocat acestora.

In acest sens, am realizat www.statiibeton.ro un site simplu de utilizat, cu informatii de contact ale furnizorilor de materiale de constructii si betoane, afisate gratuit pentru vizitatori, precum si informatii generale despre procesul de constructie : dictionar de termeni costructii, ghid pentru achizitionarea unui teren, informatii despre betoane, fundatii, cofraje, izolare sau receptia unei lucrari...

Structura principala a site-ului are la baza cele doua coloane in care sunt afisate depozitele de materiale de constructii si statiile de betoane din fiecare judet al tarii, avand posibilitatea prin intermediul unui widget sa consultati prognoza meteo in judetul de interes pentru o anumita perioada de timp.

Site-ul are si o sectiune dedicata firmelor de pardoseli industriale, antreprenorilor si beneficiarilor care ofera posibilitatea solicitarii unui calcul static de la unul dintre cei mai mari producatori de fibre de otel din Europa : Bekaert Romania.
Tinandu-se cont de informatiile proiectului: sarcinile care vor exista pe pardoseala respectiva, sarcina uniform distribuita sau punctiforma, traficul din hala respectiva, pozitionarea rafturilor sau alte informatii relevante cu privire la activitatea ulterioara, solicitantul va primii informatiile necesare pentru realizarea proiectului in conditii optime : grosimea placii de beton, clasa ( tipul) betonului care trebuie utilizat, dozajul de fibre de otel necesar pentru armare si gradul de compactare minim admis.

Pe fiecare pagina regasim banner de promovare pentru firmele care desfasoara activitati din domeniul constructiilor, un loc important fiind rezervat de WR. Meadows Sealtight USA, distribuitor in Romania a produselor pentru pardoseli industriale LiquiHard.


Credem in ceea ce facem si de aceea ne-am propus sa realizam cea mai mare baza de date a statiilor de beton si depozite materiale de constructii din Romania precum si servicii sau produse conexe acestui segment.

Intodeauna ne tinem de promisiune si impreuna cu Dumneavoastra vom reusi !